Tijd om te winkelen voor zwangerschapsmode

Je tweede trimester kan ervoor zorgen dat je je klaar voelt voor loszittende kleding.
Sommige vrouwen zullen opgewonden zijn als ze een excuus hebben om te gaan winkelen, terwijl anderen misschien terughoudend zijn om veel geld uit te geven aan kleding die ze maar zeven maanden zullen dragen. Het maakt niet uit in welk kamp je valt, het valt niet te ontkennen dat je waarschijnlijk wat nieuwe kledingstukken nodig hebt om de volgende twee trimesters te overleven.

Als je begint met een paar items die kunnen worden gemengd met andere basisbehoeften, kun je rondkomen met een minimale hoeveelheid zwangerschapskleding met een kleiner budget. Als u meer wilt kopen, is het gemakkelijk om coördinerende items toe te voegen om uw look fris te houden, maar winkelen bij discountwinkels of op zoek naar verkopen kan nog steeds uw budget in gedachten houden.

Belangrijkste items

  • Een geweldige bh – Een van de eerste dingen die je opvalt als je een nieuw product nodig hebt, zijn je groeiende borsten. We raden een comfortabele voedingsbeha aan die de komende 6 maanden geschikt is voor uw groei. Als u een voedingsbeha kiest in plaats van een zwangerschapsbeha, betekent dit dubbele taak voor de prijs van één. Voedingsbeha’s zijn ontworpen om schommelingen in de borstomvang op te vangen die optreden tijdens het geven van borstvoeding, dus ze zijn ook een goede keuze voor schommelingen in de zwangerschap.
  • Zwarte stretchbroek – Een geweldige basic zwarte stretchbroek die bij alles past en perfect is voor zwangerschapskleding, omdat ze meerdere keren per week kan worden gedragen in combinatie met verschillende tops en accessoires om een ​​geheel nieuwe look te creëren. Collega’s zullen de herhaling van de broek nooit opmerken met een verscheidenheid aan stijlvolle blouses bij de hand.
  • Comfortabele schoenen – Een paar comfortabele schoenen zonder hakken kan u helpen uw evenwicht te bewaren en rugpijn te voorkomen. U kunt schoenen overwegen die een halve maat groter zijn dan u normaal draagt, aangezien de meeste vrouwenvoeten groeien of opzwellen tijdens de zwangerschap.
  • Tanktops – Voeg een paar tanktops toe aan je lijst met onmisbare items. Deze tops zijn geschikt bij elk weer en kunnen worden gecombineerd met truien, vesten, blazers en andere accessoires.
  • Zwangerschapsjeans – Jeans zijn een must in de meeste kledingkasten en zwangerschaps-kleding is daarop geen uitzondering. Of je ze nu naar je werk of gewoon in het weekend kunt dragen, deze stijlvolle broek mag niet over het hoofd worden gezien.
  • Eenvoudige overhemden – Een paar eenvoudige overhemden in verschillende kleuren kunnen worden gecombineerd met tanktops en broeken voor een week aan werkklare outfits.

Onthoud gewoon dat niemand verwacht dat zwangere vrouwen investeren in een geheel nieuwe kledingkast. Als u van plan bent meer kinderen te krijgen, kan een grotere verzameling de moeite waard zijn, maar uiteindelijk is het een goed idee om het simpel te houden, zodat er meer geld kan worden besteed aan de behoeften van uw nieuwkomers.

Plaats hier uw commentaar

Laat een reactie achter

Preggie
Logo
Shopping cart