Hoogslaper Kind & Kinderkamer

Bedden voor kinderen die ruimte besparen en een meerwaarde bieden:

Kinder hoogslapers in vele uitvoeringen

Bij de kinderhoogslapers staat het ligvlak of de slaapruimte voor het kind beduidend hoger. Bij hoogslapers gaat de weg naar bed meestal over een ladder die onder een min of meer steile hoek aan de bedconstructie is bevestigd. Bij een hoogslaper voor kinderen wordt het bruikbare oppervlak in de kinderkamer aanzienlijk vergroot doordat het slaapgedeelte naar een hoger niveau wordt verplaatst en de ruimte eronder kan worden gebruikt voor andere functionele ruimtes. Zo kan er onder het ligvlak in de hoogslaper een grotachtige speelhoek worden geplaatst, wat vooral populair is bij kleinere kinderen. Daarnaast zijn er ook kinderhoogslapers beschikbaar, met zitje of een werkplek met een bureau onder het ligvlak. Een bijzondere vorm van de hoogslaper voor kinderen is het stapelbed, waar twee tweepersoonsbedden beschikbaar zijn met minimale ruimtebehoefte. De individuele bedden verschillen van elkaar qua materiaal, hoogte en functionele uitrusting en bieden de mogelijkheid om in de kinderkamer een grote diversiteit aan wensen en eisen te realiseren. Hoge bedden en stapelbedden zijn fascinerend voor kinderen en zijn daarom erg populair als meubelstuk voor hun eigen kamer. Voor ouders gaat de keuze voor een kinderhoogslaper hand in hand met de keuze voor een zeer ruimtebesparend bed dat vaak nog vele andere functies in de kinderkamer overneemt. Dit is vooral belangrijk als de kinderkamer vrij krap is of als twee kinderen een kamer delen. Vooral voor kleinere kinderen zijn de mini- en midi-hoogslapers ideaal. Veel van deze bedmodellen hebben een thema. Zo zijn er bijpassende kinderbedden verkrijgbaar voor prinsesjes, dappere ridders, ruige piraten of gewaagde ontdekkingsreizigers. Hoogslapers, die zijn voorzien van een glijbaan en zo de speeltuin direct in de kinderkamer brengen, zijn ook erg populair bij kinderen. Ongeacht het weer kan het kind toegeven aan zijn natuurlijke bewegingsdrang en stoom afblazen.
1 WICKEY Hoogslaper CrAzY Lagoon met glijbaan

WICKEY Hoogslaper CrAzY Lagoon met glijbaan

Hoogslaper met glijbaan Wickey CrAzY Lagoon Opmerking: Als onze kleursuggesties u bevallen, vindt u in de fotogalerij de codes van de RAL-kleuren die wij gebruiken. Productdetails Wickey CrAzY-SerieNoors sparren/grenenNatuurlijk en ...

Kinderen mikken hoog met hoogslapers

Kinderen waarderen hoogslapers omdat ze zich hoog op hun gemak voelen. Ongemerkt in de “Loft Bed Cave”, hebben de kleintjes voor het eerst een privéruimte voor zichzelf. Op de ladder van de kinderhoogslaper klimmen is natuurlijk ook super leuk! De sfeer is perfect met een luifel boven de hoogslaper of een gordijn onder de hoogslaper. Natuurlijk zijn kinderhoogslapers ook echte wonderen als het gaat om ruimtebesparing: er is genoeg ruimte onder het hoogslaper om te spelen, rennen en verstoppen. Meerdere kinderen kunnen op een zeer praktische en ruimtebesparende manier in een stapelbed slapen.

Bespaar ruimte met een hoogslaper of stapelbed


In een klein appartement hoeft het kind zijn speelruimte niet te missen. Het is gemakkelijk om hoogslapers te kopen! Met een hoogslaper wordt de ruimte onder het kinderbedje niet verspild – het oppervlak van een hoogslaper van 90 cm x 200 cm is ongeveer 1,8 vierkante meter. Zoveel ruimte die voor veel leuke activiteiten kan worden gebruikt. De speelhoek of het bureau past gemakkelijk onder de kinderhoogslaper. Onder de kinderhoogslaper is zelfs ruimte voor een kinderbank.

Stapelbedden: Kinderstapelbedden voor meerdere kinderen

Als u geen ruimte heeft voor twee babybedjes, zal een stapelbed het goed doen. In dit stapelbed passen twee bedden op elkaar – ook ideaal voor kinderen die vaak vrienden hebben. Op deze manier kunnen twee kinderen op elkaar slapen in de hoogslaper op basis van een bed.

Leuk met een hoogslaper met glijbaan


De kinderkamer wordt een binnenspeeltuin met een hoogslaper met glijbaan. Het is zelfs leuk om ‘s ochtends vroeg op te staan. In plaats van moe van de ladder af te klimmen, glijden de kinderen gewoon van de glijbaan op de hoogslaper. Ook overdag is plezier gegarandeerd!

Plaats hier uw commentaar

Laat een reactie achter

Preggie
Logo
Shopping cart