De beste Cybex kinderwagens

Een ervaren kinderwagenfabrikant als Cybex weet wat er echt toe doet.
Hier vind u de meest aanbevolen kinderwagenmodellen, de nieuwste aanbiedingen en de bestsellers van Cybex kinderwagens.

De Duitse fabrikant Cybex, met het hoofdkantoor in Bayreuth, is een van de premium fabrikanten van kinderwagens. Op het gebied van veiligheid en comfort lopen de Cybex kinderwagens voorop, maar het ontwerp is altijd zeer succesvol – zoals je kunt zien aan de onderscheidingen en de kinderwagens zelf.

Het belang wordt niet alleen gehecht aan het uiterlijk – Cybex werkt ook continu aan technische innovaties, zo bewijst de huidige nieuwe release: De e-Priam is de eerste elektrische kinderwagen met duwhulp die hem klaar heeft gemaakt voor serieproductie.
Wil je toch zonder elektrische aandrijving, dan vind je hier aanbevolen kinderwagens van Cybex, die traditioneel door jezelf worden voortgeduwd.

 

Cybex Eezy S+ Buggy - Denim - Manhattan Grey

359,95 out of stock
Laatste update was op: mei 1, 2024 11:56 am

De Cybex Eezy S+ buggy is een lichtgewicht 2-in-1 stads buggy voor ouders onderweg. De buggy is ideaal voor mee op vakantie, op de fiets of in het vliegtuig. Je kunt de Eezy S+ combineren met de Cybex autostoeltjes, waardoor je de buggy vanaf dag één kunt gebruiken.
Je kindje zet je veilig vast met de 3-punts gordel en de praktische zonnekap zal je kindje extra schaduw bieden op warme dagen. Ook heeft de buggy een verstelbare rugleuning tot aan vlakke ligging.

CYBEX Gold Stroller Eezy S Collection Denim Lavastone - Zwart

268,90 out of stock
Laatste update was op: mei 1, 2024 11:56 am

Licht en ultracompact - Intelligente functies - Snel en gemakkelijk opvouwen van de Eezy S - Minimale ruimtevereiste - Compatibel met handbagage - Vanaf de geboorte - 2-in-1 reissysteem met CYBEX- of GB-koffer

CYBEX Gold Eezy S Twist-wandelwagen Scuderia Ferrari Racing - rood

349,95 out of stock
Laatste update was op: mei 1, 2024 11:56 am

Draaibare stoel - Klapsysteem met eenn hand - Verstelbare rugleuning - Terreinwielen met zachte ophangingen - Reissysteem 3 in 1 - Uitbreidbare kap UPF50 + - 5-punts harnas - Machinewasbaar polyester hoes (30 C) - Aluminium frame - 85 x 45 x 103 cm -7,7 kg - Van geboorte tot 4 jaar (17 kg)

Cybex Buggy Eezy S Passion Pink

190,82 out of stock
Laatste update was op: mei 1, 2024 11:56 am

Je kind zal heerlijk relaxen tijdens een wandeling in de Eezy S multi standen buggy van Cybex. De buggy Eezy S heeft een eenvoudig vouwsysteem waarmee je de buggy met 1 hand kan uitklappen en inklappen. De Eezy S wandelwagen heeft een lichtgewicht aluminium frame van slechts 5,9kg. Verder heeft de buggy een traploos verstelbare rugleuning die bijna plat kan en een ruime boodschappenmand.

CBX Leotie Lux Travel System lederen wandelwagen - comfortabel grijs

6.458,49 out of stock
Laatste update was op: mei 1, 2024 11:56 am

Een luxe reissysteem uit de CBX-reeks, de LEOTIE LUX is compatibel met de geboorte dankzij de meegeleverde reiswieg die een optimale ligpositie voor het kind biedt en een echt praktisch extra bed wordt.

 

Over Cybex kinderwagens

Cybex kinderwagens zijn niet alleen super functioneel en hechten veel belang aan de veiligheid van je kind, maar proberen ook de urban lifestyle te combineren in hun producten. Daarom heeft Cybex zich gevestigd als een echt lifestyle-merk.
Voor de verschillende Cybex kinderwagenmodellen is er een grote keuze aan accessoires. Van regenbescherming tot treeplanken en skilopers, alles is in het assortiment opgenomen.
U kunt uw Cybex-kinderwagen individueel samenstellen volgens het frame- en stoelpakket.

Wat is er zo speciaal aan Cybex kinderwagens?

Naast kinderwagens ontwikkelen ze ook alles wat met baby’s en peuters te maken heeft, zoals draagzakken, kinderzitjes en buggy’s. Cybex kinderwagens combineren een uniek ontwerp met onovertroffen veiligheid en kwaliteit.

Het is niet voor niets dat Cybex voor haar producten meerdere keren de Red Dot Design Award heeft ontvangen. Zo ziet Cybex zichzelf niet alleen als een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van kinderveiligheid, maar is het ook een lifestyle- en modemerk.

De specialiteit van de Cybex kinderwagens ligt in hun unieke karakter op de markt. Als het om kinderwagens gaat, kun je kiezen tussen de categorieën zilver, goud en platina Cybex is een bedrijf dat vooral gericht is op innovatie en vooruitgang. Uw primaire doel is de veiligheid van het kind. Cybex probeert echter ook producten te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de urban lifestyle.

Welke andere producten biedt Cybex aan?

Naast kinderwagens biedt Cybex ook andere baby- en kinderartikelen aan. De Cybex Silver lijn omvat andere kinderzitjes en kinderwagens, zoals de Cybex Aton, Pallas M of de Balios M.

De Cybex Gold lijn heeft een uitgebreid assortiment, dat zich uitstrekt van kinderzitjes, kinderwagens en buggy’s tot babydragers en interieurs.

De Cybex Platinum lijn omvat, net als de Gold lijn, kinderzitjes, kinderwagens, draagzakken en interieurs. Daarnaast zijn er altijd speciale edities en designercollecties.

Plaats hier uw commentaar

Laat een reactie achter

Preggie
Logo
Shopping cart