De beste Baby badzitjes

Badzitjes voor baby’s zijn verkrijgbaar in een enorme selectie en in veel verschillende kleuren. Het doel van een badzitje is dat de baby in het babybadje of in het normale badje kan zitten of liggen en dat de ouders hun handen vrij hebben om de baby op een goede manier te wassen.

Zolang een baby niet veilig vrij kan zitten, heb je als moeder of vader vaak drie handen nodig om de baby vast te houden terwijl je je hoofd en lichaam wast. Er mag tenslotte geen water langs het gezicht van de baby lopen. Dat is precies waar baby badzitjes voor zijn. Dankzij dit hulpmiddel kan het babybadje volledig ontspannen verlopen. En niet alleen voor de ouders, maar natuurlijk ook voor de baby zelf: hij of zij ligt in het badzitje, kan lekker spelen en spetteren en jij als ouders kan hem helemaal ontspannen wassen omdat je tenminste één hand helemaal vrij hebt. De andere hand moet nog steeds licht op het lichaam van de baby rusten om te voorkomen dat het in het water glijdt.

Badkuipstoeltjes voor baby’s zijn niet alleen praktisch voor ouders, maar ook comfortabel voor baby’s. Je kunt er heel ontspannen in liggen. De meeste fabrikanten raden het gebruik aan tot een leeftijd van negen maanden of acht kilogram. Kinderen van deze leeftijd kunnen in de regel sowieso veilig zitten en hebben het badzitje niet meer nodig. Omdat dit het voor baby’s mogelijk moet maken om te ontspannen en te genieten van het warme water in liggende positie.

De beste 10 baby badzitjes voor veilig zitten in vergelijking

Een baby badzitje staat voor veel nieuwe ouders bovenaan de aankooplijst. Er zijn twee soorten babybadzitjes: één is het badzitje, dat een mooie ergonomische vorm heeft, waarbij de baby tijdens het baden in een schuine rugligging ligt. Vooral de kruissteun die voorkomt dat de baby te diep glijdt, is hier belangrijk. Zo’n babybadzitje is geschikt voor peuters tussen 0 en 6 maanden.

Grotere kinderen kunnen uit de badstoel vallen terwijl ze ravotten in de kleine badkuipstoel. Er is voor hen een speciaal babybadje waarin de baby kan zitten. Je kunt het gebruiken als de kleine ongeveer zes maanden oud is en al alleen kan zitten. Een babybadzitje heeft als voordeel dat u beide handen vrij heeft en het kind ontspannen kan baden. Bovendien is slechts één ouder voldoende om de kleine te wassen. Een babybadje plaats je gemakkelijk in het standaard ligbad, wat erg praktisch is. Zo hoef je niet per se een babybadje te kopen. Denkt echter dat je moet bukken, wat op lange termijn je rug kan belasten.

Bébé Angel Badring met sluitsysteem - wit-jade

34,25 out of stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

6 - 16 maanden Het bijzondere aan deze badring is dat je de ring op een veilige manier kan openen langs de zijkanten en je kindje zo in een oogwenk in en uit de badring wordt geplaatst. Het sluitsysteem is zo ontworpen dat het enkel door een volwassene kan worden geopend en veilig is voor de kleine kinderhandjes. De ergonomische vormgeving en het zachte materiaal zorgen voor een fijn contact met de gevoelige huid van je kindje.

Safety 1st Draaibaar Badstoeltje - Lime

23,99 out of stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

6 - 16 maanden Dit leuke badzitje van Safety 1st is de ideale oplossing voor je kleintje in bad. Door de opstaande rand van het badzitje, kan je kindje stevig en veilig in bad zitten en lekker spelen. Het draaiballetje op de rand is misschien wel het leukste onderdeel. Van de Safety 1st. De zuignappen aan de onderzijde zorgen ervoor dat het Safety 1st badzitje goed en stabiel vast blijft zitten in de badkuip.

Smoby Cotoons badzitje 2 in 1 groen

36,00 out of stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

6 - 36 maanden Maak van in bad gaan een feestje met dit groene badzitje van Smoby. Het blad bevat verschillende activiteiten en is verstelbaar en uitschuifbaar. Zo kun je je kleintje gemakkelijk in het zitje zetten en er weer uithalen. Tijdens het badderen kan je kindje met het vrolijke figuurtje Wabap van Cotoons spelen. Doe hem in bad en geef hem een douche door met het blauwe emmertje water in de bloem te gieten. Het zitje wordt met zuignappen stevig aan bad bevestigt.

OK Baby Douchezitje Opla Taupe

56,40 out of stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

15 - 36 maanden Handig douchezitje dat gebruikt kan worden in de douche of als verfrissend mini zwembadje buiten in de tuin. Het zitje kan gevuld worden met water en heeft een comfortabel anatomisch zitvlak. Een markering in het stoeltje geeft het maximum waterniveau aan. Dankzij de afschroefbare dop kan het water makkelijk weggelaten worden. Max gewicht: 25kg.

A3 Baby & Kids Badring wit

19,99 in stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

7 - 16 maanden Met de badring van A3 Baby & Kids kun je je baby op een veilige en aangename manier in bad doen. Je baby kan spelen in het water terwijl hij stevig vastzit en jij zelf je handen vrij hebt. Het makkelijk schoon te maken badzitje is voorzien van een extra hoge en brede rugleuning voor extra comfort. Het zitje is eenvoudig te bevestigen dankzij de 4 anti-slip zuignappen.

Bébé-jou Badring - mint

30,00 out of stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

7 - 16 maanden De bébé-jou badring vergemakkelijkt de overgang van een babybadje naar een normaal bad en maakt het baden van je kleintje nog leuker. Je kindje kan spelen in het water en ondertussen eenvoudig gewassen worden. Drukt je kleintje op de eendjes aan de voorzijde dan spuiten deze water. Met de 4 zuignappen is de badring gemakkelijk en stevig te plaatsen op de bodem van het bad.

Safety 1st Swivel Badzitje - Pastel Blauw

29,99 out of stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

6 - 16 maanden Met het pastel blauwe Swivel Badzitje van Safety 1st kan je kind in het bad zitten met extra ondersteuning waardoor je je handen vrij houdt om je baby te wassen. Er is een leuk speeltje aan de voorkant voor je baby en door de rugleuning kan je baby comfortabel zitten. Het badzitje heeft 4 zuignappen om te zorgen dat het zitje niet kan verschuiven in bad.

Aquababy Badring - zachtblauw

40,99 out of stock
Laatste update was op: juni 1, 2024 7:47 pm

7 - 16 maanden Het Aquababy badzitje van Thermobaby staat, dankzij de vier uiterst krachtige zuignappen, stevig vast in het bad. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren.

Plaats hier uw commentaar

Laat een reactie achter

Preggie
Logo
Shopping cart